Hesabımı sil
Baby Green Book hesabını ve tüm verilerini kalıcı olarak silebilirsin.
Uygulamadan nasıl silinir?
- Baby Green Book uygulamasını aç ve hesabına giriş yap.
- Ana ekranda sağ üstteki hesap simgesine, ardından Ayarlar’a dokun.
- Hesap bölümünde “Hesabımı sil”e dokun.
- Uyarıyı oku, sonra onaylamak için e-posta adresini birebir yaz.
- Hesabın ve verilerin hemen kalıcı olarak silinir.
Bu işlem geri alınamaz
Hesabını sildikten sonra geri yüklemek mümkün değildir. Aynı e-posta ile yeniden kaydolabilirsin ama eski verilerin geri gelmez.
Silinen veriler
- Profil bilgilerin (ad, e-posta, parola özeti)
- Tek üyesi olduğun aileler ve içindeki bebek kayıtları
- Tüm beslenme, bez, uyku, şişe ve sağlık kayıtları
- Aşı, ilaç ve büyüme ölçümü kayıtları
- Açık oturumlar, bildirim anahtarları ve Google ya da Apple bağlantıları
- Destekçi üyelik geçmişin
Kimliğin çıkarılarak saklanan veriler
- Yasal denetim kayıtları: kullanıcı kimliğin silinir, kayıt saklanır.
- Sistem hata kayıtları: kullanıcı kimliğin kaldırılır.
- Birden fazla üyesi olan aileler: yalnızca senin üyeliğin kaldırılır, diğer üyelerin verileri korunur.
Önce verini almak ister misin?
Hesabını silmeden önce verilerinin bir kopyasını JSON dosyası olarak isteyebilirsin. Aşağıdaki adrese “GDPR data export” konulu bir e-posta gönder. Dosyan 30 gün içinde iletilir.
Sorular ve destek
Silme sırasında bir sorun yaşarsan ya da uygulamaya erişemiyorsan bize yaz. Talebin 30 gün içinde sonuçlandırılır.
destek@babygreenbook.com.auSon güncelleme: 12 Ekim 2026